Drumul spre FMI trece prin CES

Reprezentanţii patronatelor au participat ieri la o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu şi cu reprezentanţii Guvernului, partidelor şi grupurilor politice parlamentare, alături de organizaţiile sindicale pentru a analiza măsurile anunţate în vederea respectării Acordului cu Fondul Monetar Inernaţional (FMI).

3 afișări
Imaginea articolului Drumul spre FMI trece prin CES

Drumul spre FMI trece prin CES

În urma întâlnirii, şeful statului a declarat ieri că scrisoarea suplimentară la Acordul cu FMI va fi discutată în Consiliul Economic şi Social (CES) şi că oricând se pot relua negocierile cu partenerii internaţionali, precizând că este însă o chestiune de timp în care România trebuie să spună cum va reduce cheltuielile bugetare.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici