Dupa ANRE, ANI radiografiaza averile lui Rusanu, Videanu si Cezar Preda

Doi lideri marcanti ai PD-L, Adriean Videanu si Cezar Preda, sunt anchetati de Agentia Nationala de Integritate (ANI), fiind suspectati de conflict de interese si fals in declaratii.

1 afișare
Imaginea articolului Dupa ANRE, ANI radiografiaza averile lui Rusanu, Videanu si Cezar Preda

Dupa ANRE, ANI radiografiaza averile lui Rusanu, Videanu si Cezar Preda

Videanu va trebui sa explice cum se face ca, in perioada in care era primar al Capitalei, firma sa a livrat asfaltatorilor borduri in valoare de 665.000 de lei. Un aspect al investigatiei va fi provenienta bordurilor asa-zise chinezesti si care, de fapt, ar fi fabricate de o firma a lui Videanu. In privinta lui Cezar Preda, ANI ancheteaza atat provenienta averii, cat si faptul ca acesta nu ar fi declarat unele venituri ale sotiei sale.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici