E bunica la 30 de ani

Aurora Ivancea (30 de ani) a fost internata miercuri la spitalul de copii 'Sfanta Maria' din Iasi impreuna cu nepotica sa, Beatrice, in varsta de doua luni.

3 afișări
Imaginea articolului E bunica la 30 de ani

E bunica la 30 de ani

Mama fetitei, Cristina, are doar 13 ani si este acasa, in comuna vranceana Slobozia, avand grija de ceilalti sapte frati ai ei. Aurora si fiica ei, Cristina, au fost insarcinate in aceeasi perioada si au nascut la diferenta de trei saptamani.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici