Economia globala ar putea scapa ieftin daca va inregistra cea mai grava recesiune din ultimii 25 de ani

Economia mondiala s-ar putea indrepta spre cea mai adanca recesiune economica din ultimul sfert de secol. Asta insa daca va avea putin noroc, pentru ca atat economistii, cat si autoritatile se asteapta la ce e mai rau pentru economia mondiala.

1 afișare

O prabusire semnificativa a economiei mondiale pare din ce in ce mai probabila, in conditiile in care criza pietei de creditare isi face simtite efectele negative asupra celorlalte ramuri economice, raspandind in acelasi timp panica in randul investitorilor din Statele Unite pana in Singapore, scrie Bloomberg.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici