«Eduard Darius va ajunge în Rai»

Au sperat din tot sufletul ca baietelul lor, Eduard Darius, nascut prematur in urma cu trei saptamani, va castiga batalia cu moartea. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana erau, pana de curand, fericiti ca sunt din nou parinti, chiar daca micuţul lor cântărise la naştere doar 900 de grame şi era ţinut sub observaţie la Maternitatea Polizu, din Capitală, unde se şi născuse.

1 afișare
Imaginea articolului «Eduard Darius va ajunge în Rai»

«Eduard Darius va ajunge în Rai»

DDAdriana şi Silviu Prigoană încearcă să-i ţină departe de durerea lor atât pe ziarişti, cât şi pe prieteni. Cei doi vor ca înmormântarea micuţului Darius să aibă loc în cea mai mare discreţie cu putinţă, departe de ochii curioşilor. De aceea, data şi locul ceremoniei religioase sunt încă ţinute în mare secret. Se pare că Bahmu şi soţul ei îşi doresc doar să îşi plângă copilul singuri, ca doi părinţi îndureraţi ce sunt.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici