Educaţia la plesneală - ministrul Cati pregăteşte în secret schimbarea schimbării

După ce preşedintele Băsescu a lansat un pachet de legi, conceput de către fostul ministru al Educaţiei, Mircea Miclea, proiect ce propune schimbări radicale ale sistemului, printre care diferenţierea bacalaureatului şi a masteratelor, MECI a pregătit un alt text, pe care intenţionează să-l lanseze public, în această săptămână.

8 afișări
Imaginea articolului Educaţia la plesneală - ministrul Cati pregăteşte în secret schimbarea schimbării

Educaţia la plesneală - ministrul Cati pregăteşte în secret schimbarea schimbării

Practic, ministrul Ecaterina Andronescu a declanşat un contraatac, lucrând la noua legislaţie, în acelaşi secret în care a făcut-o şi Comisia pentru Educaţie de la Cotroceni. Astfel, nici un demnitar din cadrul MECI nu pare să ştie cum va arăta pachetul de legi ce va fi prezentat vineri sindicatelor.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici