Egipt: Revoluţia capetelor sparte

Gamal Mubarak, fiul preşedintelui egiptean, nu-i va succeda tatălui la şefia statului. Poliţiştii îmbrăcaţi în civil care au biciuit demonstranţii vor fi aspru pedepsiţi. Regimul actual de la Cairo promite multe şi pare dispus la orice concesie ca să îmbuneze opoziţia şi să potolească furia mulţimii, care a ieşit, ieri, din nou în stradă.

6 afișări
Imaginea articolului Egipt: Revoluţia capetelor sparte

Egipt: Revoluţia capetelor sparte

Compromisurile la care este dispus preşedintele Hosni Mubarak, comparat din ce în ce mai des de presa occidentală cu Nicolae Ceauşescu, au fost transmise de Omar Suleiman, nou-numitul vicepreşedinte şi fostul şef al serviciilor secrete ale dictatorului. Oficialul a anunţat că fiul şefului statului, Gamal Mubarak, nu va candida la alegerile prezidenţiale din luna septembrie. Până acum se credea că Mubarak îl pregăteşte pe fiul său pentru a-i fi succesor.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici