Ei sunt miliardarii Romaniei

Avutia tarii se concentreaza in mainile a noua afaceristi. Ei au, in total, 19,3 miliarde de dolari, un colos ce tureaza practic toata economia Romaniei.

1 afișare
Imaginea articolului Ei sunt miliardarii Romaniei

Ei sunt miliardarii Romaniei

Ierarhia afaceristilor a fost deconspirata ieri, odata cu lansarea celei de-a sasea editii a 'Top 300 cei mai bogati romani', a revistei Capital. Noul numar al catalogului scoate la iveala rasturnari de situatie si modificari notabile, cum ar fi: ridicarea pragului de intrare de la 10 la 13 milioane de dolari, 15 'nou-veniti' si cresterea numarului de miliardari in dolari de la 2 la 9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici