Ei sunt vinovaţi pentru copiii cocoşaţi!

Ministrul Ecaterina Andronescu, secretarul de stat Adriana Pană şi directorul Liliana Preoteasa au retezat orele de sport. România merge împotriva tendinţei din Uniunea Europeană, unde numărul orelor de sport şi de limbi străine din liceu e în creştere.

1 afișare
Imaginea articolului Ei sunt vinovaţi pentru copiii cocoşaţi!

Ei sunt vinovaţi pentru copiii cocoşaţi!

Graşi, cocoşaţi şi sedentari. Liceenii români vor ajunge şi mai bolnavi decât sunt şi pentru că Ministerul Educaţiei nu vede utilitatea orelor de educaţie fizică în şcoală.În timp ce în ţările europene numărul orelor de sport pe săptămână este de minimum două şi tendinţa este crescătoare, la noi, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi echipa pe care o coordonează le retează din orar tocmai pe acestea.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici