Ele suferă că au sânii prea mari!

În vreme ce majoritatea vedetelor, nemulţumite de mărimea naturală a sânilor, apelează la măiestria medicilor esteticieni pentru a avea busturi cât mai voluptuoase, iată că există şi reversul medaliei.

1 afișare
Imaginea articolului Ele suferă că au sânii prea mari!

Ele suferă că au sânii prea mari!

Anamaria Prodan, Nicoleta Luciu, Anca Neacşu şi Alina Crişan se mândresc cu formele lor, dar au şi avut de suferit, de nenumărate ori, din pricina mărimii exage-rate a acestora.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici