Elena Udrea, campioană la contracte-viteză

Ministerul Turismului condus de Elena Udrea a atins un nou record în domeniul contractelor suspecte pe bani publici. Evenimentul de lansare la Paris a campaniei „Romania - Land of choice” a fost organizat pe 5 iunie pe baza unui contract încheiat cu mai puţin de 24 de ore înainte.

4 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, campioană la contracte-viteză

Elena Udrea, campioană la contracte-viteză

Firma care s-a ocupat de eveniment pentru 88.050 de euro se numeşte SC Eventures Concept Solution SRL şi aparţine Amaliei Năstase, soţia tenismenului Ilie Năstase, una dintre cele trei vedete ale lansării.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici