Elena Udrea cumpără imagine pentru ea

De când este ministru al Turismului, Elena Udrea a mers în 12 deplasări externe şi în nenumărate deplasări interne, unde a avut grijă să fie "actorul" principal.În fiecare zi am putut-o vedea pe mi­ci­le ecrane: călare ba pe cal, ba pe bici­cle­tă sau pe bolizi auto, schimbând geanta Vuiton cu o traistă bucovineană, degustând sărmăluţe, cârnăciori sau pă­lin­că, în căruţă, în costum popular sau în echipament de tenis.

1 afișare
Imaginea articolului Elena Udrea cumpără imagine pentru ea

Elena Udrea cumpără imagine pentru ea

Unde se termină promovarea turismului românesc şi unde începe promovarea personală a Elenei Udrea? Linia de de­mar­­­caţie este foarte fină, iar ministrul a avut grijă să ia toate măsurile ca imaginea sa lipită de cea a turismului românesc să fie cât mai bine arătată de presă.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici