Elena Udrea, ministrul turismului conjugal

Cabinetul condus de Emil Boc, care a adus la Palatul Victoria şi dreapta (PDL), şi stânga (PSD), a fost definitivat ieri şi aşteaptă girul parlamentului. Executivul este unul al grupurilor de interese dubioase. Elena Udrea, propunerea PDL pentru portofoliul turismului, e un satelit important pe orbita afacerilor marca Alexandru Bittner - Adrian Petrache, axă pe care Traian Băsescu o numea, mai demult, „mafia personală a lui Adrian Năstase“.

1 afișare
Imaginea articolului Elena Udrea, ministrul turismului conjugal

Elena Udrea, ministrul turismului conjugal

Elena Udrea, noul ministru al turismului, administrează domeniul în care soţul său, Dorin Cocoş, şi asociaţii lui tradiţionali derulează nenumărate afaceri. Consortul „blondei de la Cotroceni“ deţine cele două hoteluri Eurohotels din Bucureşti, iar vechii parteneri ai lui Cocoş - denumiţi generic de preşedintele Traian Băsescu „mafia din Băneasa“ - Alexandru Bittner şi Adrian Petrache - sunt puternic „înşurubaţi“ în afaceri din domeniul coordonat de Elena Udrea.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici