Elena Udrea, profesor universitar de sisteme electorale

Rectorul si presedintele universitatii "Dimitrie Cantemir" au nevoie de Elena Udrea la Facultatea de stiinte Politice pentru a atrage cat mai multi studenti. Aceasta actiune de marketing pusa la cale de conducerea universitatii bucurestene nu tine cont nici de pregatirea profesionala a fostei consiliere prezidentiale, nici de gafele ei legate de "includerea" Norvegiei in UE si nici de reglementarile legale in vigoare.

1 afișare
Imaginea articolului Elena Udrea, profesor universitar de sisteme electorale

Elena Udrea, profesor universitar de sisteme electorale

Profesorul universitar Alexandru Radu, specialist in sisteme electorale si fost vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente, sustine ca Elena Udrea a fost deja angajata la universitate, in cadrul Facultatii de stiinte Politice, unde i-a fost repartizat un curs de sisteme electorale, pe care il va preda studentilor care sunt la fara frecventa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici