Elena Udrea tentata de o papusa cu chipul ei

Presa a intrat ieri in alerta generala. "Elena Udrea, Elena Basescu si Nicoleta Luciu isi vor face papusi dupa propriul chip".

1 afișare
Imaginea articolului Elena Udrea tentata de o papusa cu chipul ei

Elena Udrea tentata de o papusa cu chipul ei

Trecind peste "senzationalul" stirii in care aparea inclusiv declaratia directorului fabricii care ar urma sa "produca" papusile dupa chipul personajelor de mai sus, descoperim ca avem de-a face cu o mare farsa jurnalistica, respectiv cu o minciuna de proportii.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici