Elevi şi părinţi, într-o nouă viaţă

Primele examene serioase, care să cumuleze, pe de o parte limba română şi limbile străine, iar pe de altă parte ştiinţele (matematică, fizică, chimie, biologie), ar urma să fie susţinute la finalul clasei a VI-a, urmând ca, până în clasa a IX-a, copiii să adune suficiente competenţe pentru a decide dacă aleg munca sau continuarea studiilor.

3 afișări
Imaginea articolului Elevi şi părinţi, într-o nouă viaţă

Elevi şi părinţi, într-o nouă viaţă

Iar dacă vor opta şi ei pentru ultima variantă, elevii din familiile sărace vor fi susţinuţi financiar de stat. În altă ordine de idei, programa şcolară va fi mai aerisită, copiii vor petrece mai puţin timp la ore, iar dascălii se vor putea ocupa şi de cei care au un ritm de învăţare mai lent. Toate aceste schimbări - prevăzute de proiectul noii legi a educaţiei, care va fi lecturat azi de guvernul Boc, la Iaşi - sunt explicate pe larg, pentru EVZ, de secretarul de stat Oana Badea.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici