Elicopter cu militari israelieni şi unul român la bord, prăbuşit în judeţul Braşov

Aparatul de zbor s-a prăbuşit lângă lacul Fundata din Judeţul Braşov. Elicopterul militar era unul de tip CH 53 şi nu IAR 330 Puma aşa cum se vehiculase iniţial.

3 afișări
Imaginea articolului Elicopter cu militari israelieni şi unul român la bord, prăbuşit în judeţul Braşov

Elicopter cu militari israelieni şi unul român la bord, prăbuşit în judeţul Braşov

Elicopterul prăbuşit era un aparat CH 53 utilizat în aplicaţii militare. Elicopterul aparţine armatei din Israel şi se pare că la Boboc, judeţul Buzău se află mai multe astfel de modele cu care soldaţii americani fac aplicaţii militare.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici