Elicopterul lui Isarescu

In secolul XX, baietii smecheri aveau obsesia masinilor. Dictatorii si oligarhii se intreceau in numarul de limuzine luxoase si masini sportive. Secolul XXI a adus o noua moda. Orice fraier cu bani poate sa-si permita o masina sportiva si aceasta nu mai este un privilegiu rezervat pentru un cerc select.

1 afișare

Acum, intruchiparea gradului suprem de smecherie sociala si politica este elicopterul. Personajul care a pornit aceasta moda este Benjamin Shalom Bernanke, presedintele Rezervei Federale a SUA si unul dintre responsabilii pentru declansarea crizei globale. Acest distins economist a fost poreclit Ben Elicopterul dupa o faimoasa declaratie facuta in fata Congresului, in cadrul careia a promis ca va arunca din elicopter saci cu dolari pentru a stimula economia americana.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici