Elwis nu mai canta

Presedintele Traian Basescu va urma calea legala, dupa ce Parchetul Generala anuntat ca nu se va autosesiza in cazul declaratiilor facute de fostul sef al Serviciului de Informatii Externe Claudiu Elwis Saftoiu. Acesta a sustinut marti seara ca Traian Basescu avea cunostinta de continutul discutiilor dintre liderii pesedisti Mircea Geoana si Ion Iliescu.

4 afișări
Imaginea articolului Elwis nu mai canta

Elwis nu mai canta

Ulterior, a tinut sa precizeze telefonic: "Este vorba de declaratiile pe care Basescu le dadea in presa, nu ca-mi spunea mie. Am aflat din surse publice ca presedintele stia ca anumiti politicieni vorbeau la telefon despre politica, asta nu inseamna ca mi-a spus personal".Declaratiile facute de Claudiu Saftoiu sunt "iresponsabile si neadevarate", a anuntat Presedintia prin vocea purtatorului de cuvant Valeriu Turcan, solicitandu-i public fostului sef al SIE sa-si probeze afirmatiile.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici