Emil Constantinescu: "Doina Cornea a fost arestată după Revoluţie"

Emil Constantinescu afirmă că disidenta era păzită de tinerii ofiţeri Eugen Bejinariu şi Gabriel Oprea. Acum 10 ani, preşedintele României, Emil Constantinescu, lua decizia impopulară şi riscantă de a sprijini bombardarea Iugoslaviei de către americani. Totodată, România închidea spaţiul său aerian pentru avioanele ruseşti care ar fi încercat să ajungă în teatrul de operaţiuni iugoslav.

3 afișări
Imaginea articolului Emil Constantinescu: "Doina Cornea a fost arestată după Revoluţie"

Emil Constantinescu: "Doina Cornea a fost arestată după Revoluţie"

La sfârşitul aceluiaşi an, premierul de atunci al Marii Britanii, Tony Blair, venea la Bucureşti pentru a anunţa că România este invitată să se alăture Uniunii Europene.După alţi 10 ani, Emil Constantinescu vorbeşte în cadrul "Interviurilor 2+1" despre momentele de criză ale mandatului său, despre Revoluţia Română şi despre relaţiile dintre marile puteri şi efectul acestora asupra Europei de Est.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici