'Era un copil cuminte'

La numai doua zile dupa ce nepotul sau, Franco Pascu, a decedat intr-un accident rutier in care si-au pierdut viata inca trei prieteni ai acestuia, cunoscutul cantaret Pepe a sustinut un concert la Ramnicu Valcea, imbracat in haine de doliu. Duminica seara, cand a aflat de tragedie, el a cantat si la Craiova, nu inainte de a aduce trupul neinsufletit al nepotului la Bucuresti.

1 afișare
Imaginea articolului 'Era un copil cuminte'

'Era un copil cuminte'

'Aveam un concert la Craiova cand am auzit de nenorocire. Am plecat sa iau corpul lui Franco de la morga, l-am dus acasa si apoi a trebuit sa ma intorc pentru a sustine concertul. Am trecut prin clipe de cosmar. Am patit la fel si acum cinci ani, cand mi-au murit un bunic si un prieten apropiat', spune Pepe.  'Primele doua concerte au fost mai grele, cel de la Craiova si cel de la Ramnicu Valcea, mi-e greu sa zambesc, sa fiu vesel, dar a trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea ca Franco nu mai este. Era un copil cuminte', a spus Pepe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici