Erupţie spectaculoasă în Pacific

Zilele trecute, turiştii din Tonga, cea mai cunoscută insulă a statului Tongatapu, au avut norocul de a participa la unul dintre cele mai impresionante fenomene ale naturii. Un vulcan subacvatic a erupt, oferind imagini spectaculoase atât localnicilor, cât şi turiştilor care s-au îmbulzit să poată imortaliza acest moment.

7 afișări

Coloanele imense de fum şi cenuşă descriu un veritabil tablou al puterii unui asemenea de vulcan. Cu toate că imaginile înfăţişează o situaţie terifiantă pentru satele din apropierea vulcanului, autorităţile locale au precizat că încă nu există niciun motiv de îngrijorare pentru localnici. Mai mult, au specificat faptul că în acea zonă sunt aproximativ 36 de vulcani subacvatici, dar care nu prezintă, deocamdată, niciun risc.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici