Europa dă în clocot

Cu ocazia Zilei Europene de Acţiune, sute de mii de sindicalişti au ieşit, ieri, în stradă la Bruxelles şi în mai multe oraşe europene, pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate considerate excesive n În capitala UE s-au adunat, potrivit organizatorilor, 100.000 de sindicalişti (între care şi 400 din România, membri ai Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia)

3 afișări
Imaginea articolului Europa dă în clocot

Europa dă în clocot

Sute de mii de sindicalişti au ieşit, ieri, în stradă în mai multe ţări europene şi la Bruxelles pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate considerate excesive. Confederaţia Europeană a Sindicatelor (CES) a organizat ieri "Ziua Europeană de Acţiune", principala demonstraţie având loc la Bruxelles, unde s-au adunat, potrivit organizatorilor, 10O.000 de sindicalişti (între care şi 400 de români, membri ai Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia).

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici