Europa isi cauta in Romania un Dumnezeu unic

Reprezentantii tuturor cultelor din Europa se vor intruni incepind de astazi la Sibiu, prin 2.500 de delegati, in cadrul Adunarii Ecumenice Europene.

1 afișare
Imaginea articolului Europa isi cauta in Romania un Dumnezeu unic

Europa isi cauta in Romania un Dumnezeu unic

Cea de-a treia editie a Adunarii Ecumenice Europene, ce se va desfasura in perioada 4-9 septembrie la Sibiu, va aduna reprezentantii tuturor bisericilor si cultelor din Europa, in total aproximativ 300, reunite in doua mari organizatii: Conferinta Bisericilor Europene (ce reuneste bisericile ortodoxe si protestante) si Conferinta Episcopilor Catolici Europeni (pentru bisericile subordonate Vaticanului). Cele doua entitati sint, de altfel, organizatorii principali ai evenimentului de la Sibiu, care va debuta in aceasta dupa-amiaza in Piata Mare a orasului, cu o rugaciune si un cuvint de bun venit adresat de participanti si organizatori, urmate de un spectacol cu mai multe grupuri artistice locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici