Excesul de bani la SRI, SIE, STS, SPP si Parchete dauneaza grav sanatatii!

Ministrul Eugen Nicolaescu ar putea deveni, curånd, un romån fericit, daca banii de la buget, preconizati pentru 2008, se vor inmulti printr-o mutare neasteptata. Proiectul de buget elaborat de Guvern pentru anul 2008 nu a apucat sa fie votat de Parlamentul Romåniei pentru ca finantistii parlamentari din arealul Puterii au pregatit amendamente ce vor fi inaintate urgent Comisiei de Buget-Finante a Camerei Deputatilor. Amendamentele propun diminuarea bugetelor preconizate a fi alocate pe 2008 structurilor de informatii ale statului, la care se adauga Serviciul de Paza si Protectie Interna, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerului Public.

1 afișare
Imaginea articolului Excesul de bani la SRI, SIE, STS, SPP si Parchete dauneaza grav sanatatii!

Excesul de bani la SRI, SIE, STS, SPP si Parchete dauneaza grav sanatatii!

Studiul aflat la baza amendamentelor  dovedeste cresteri spectaculoase ale bugetelor, mai ales la patru structuri: SRI, SIE, SPP si STS. Situatia comparativa privind bugetul de stat pe anii 2000-2008 evidentiaza grija guvernelor anterioare de a asigura un nivel de trai ridicat celor care lucreaza in aceste servicii informative, lasand Sanatatea pe post de Cenusareasa care scartaie, de la an la an, din toate incheieturile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici