EXCLUSIV. Ion Iliescu: ''Nu vreau alianţă cu PNL''

Ion Iliescu a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului “Puterea” că nu a propus vreodată susţinerea unei alianţe cu PNL, care să se realizeze înaintea alegerilor parlamentare. Fostul preşedinte este supărat pe unii ziarişti că i-au atribuit afirmaţii, pe care susţine că nu le-a făcut.

5 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV. Ion Iliescu: ''Nu vreau alianţă cu PNL''

EXCLUSIV. Ion Iliescu: ''Nu vreau alianţă cu PNL''

Domnule preşedinte, aţi vorbit despre necesitatea unei alianţe cu liberalii? Veţi propune acest lucru şi Congresului extraordinar al PSD?

Am văzut că îşi permit unii gazetari să îmi atribuie declaraţii pe care nu le-am făcut. Este aberant. Este regretabil că îşi permit asemenea lucruri. Vreau să îmi arate care este sursa, este o răstălmăcire care deformează total sensul spuselor mele. Spusele mele au fost făcute într-un cadru intern, la Comitetul Executiv, unde mi-am exprimat anumite dezamăgiri legate de unii reprezentanţi ai PNL, declaraţii nepotrivite la adresa PSD, şi eu am spus un singur lucru: că suntem două partide cu platforme ideologice diferite. Niciodată, PSD nu va putea promova politici liberale, şi PNL politici social-democrate.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici