EXCLUSIV! PRIMUL interviu al lui Săpunaru după victoria din finala Europa League: "Pentru România, pentru Rapid!"

Cristi Săpunaru e cel mai fericit român. M-am convins de asta ieri auzindu-l preţ de câteva minute. Era în autocarul care ducea echipa de la aeroport la stadion şi se pregătea sufleteşte de baia de mulţime din centrul oraşului Porto.

3 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV! PRIMUL interviu al lui Săpunaru după victoria din finala Europa League: "Pentru România, pentru Rapid!"

EXCLUSIV! PRIMUL interviu al lui Săpunaru după victoria din finala Europa League: "Pentru România, pentru Rapid!"

Pentru a vorbi cu Săpunaru şi a-l felicita, a fost nevoie de apeluri repetate şi de sms-uri insistente. Pe unul dintre numerele sale de Portugalia a răspuns...Shakira. La modul că fondul sonor era "This time for Africa", celebra "Waka, waka", imnul mondialului din Africa de Sud. Telefonul suna în gol. Un alt număr, tot fără răspuns. După care în urma unui alt sms, un apel din Portugalia.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici