Exhumare cu scandal

Corpul fostului director al ziarului "Adevarul", Dumitru Tinu, a fost exhumat, ieri, in jurul orei 11.25, pentru efectuarea unei noi expertize medico-legale si criminalistice.

1 afișare
Imaginea articolului Exhumare cu scandal

Exhumare cu scandal

Nici de aceasta data nu au lipsit scandalurile, acuzele si jignirile. Avocatul mostenitoarelor legale ale lui Dumitru Tinu, prezent in cimitirul de la Breaza, a acuzat-o pe Emilia Iucinu ca face circ, iar lui Andrei Iucinu i s-a interzis sa se apropie de mormintul tatalui sau. De asemenea, Ana Maria Tinu a declarat ca exhumarea tatalui ei este abuziva si extrema.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici