Experiment RL: Reporter, depistat pozitiv dupa ce a luat aceleasi pastile de slabit ca si Mutu

Adrian Mutu ar putea primi o pedeapsa de patru ani de suspendare pentru dopaj. Multi vor spune ca primeste ce merita, convinsi ca fotbalistul a dat cu piciorul sansei care i s-a oferit dupa scandalul cocainei de la Chelsea, recidivand la Fio¬rentina cu sibutramina. Dar daca Mutu este nevinovat? Romania libera va demonstreaza ca aceasta varianta este plauzibila.

5 afișări
Imaginea articolului Experiment RL: Reporter, depistat pozitiv dupa ce a luat aceleasi pastile de slabit ca si Mutu

Experiment RL: Reporter, depistat pozitiv dupa ce a luat aceleasi pastile de slabit ca si Mutu

Adrian Mutu a fost depistat la inceputul lunii ianuarie cu sibutramina, o substanta inru¬dita cu amfetaminele. Ju¬ca¬torul s-a aparat de acuzatiile de dopaj spunand ca a luat pastile de slabit 100% naturale, cumparate de mama sa dintr-o farmacie din Romania. Multi nu au crezut in aceasta explicatie, avand in vedere precedentul Chelsea. Este posibil totusi ca Adrian Mutu sa fi spus adevarul si sa se fi dopat, involuntar, cu "capsula de slabit".

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici