Falimentarul Felix

Dan Voiculescu a intrat la mare ananghie financiara dupa ce a tras sforile ca GSP TV, primul avorton de televizune sportiva din Europa, sa puna mana pe drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, spre frustrarea a milioane de suporteri care nu au putut viziona meciurile. De fapt, cand Felix Falitu' a inhatat drepturile de televizare s-a gandit ca va jecmani la sange microbistii mioritici prin doua metode.

6 afișări
Imaginea articolului Falimentarul Felix

Falimentarul Felix

1. Abonatii operatorului de cablu UPC vor plati intre 1,5 - 2,5 euro pentru a prinde GSP TV. Adica in visteria lui Voiculescu vor intra circa 2,5 milioane de euro pe luna, aproximativ 30 milioane de euro pe an.2. Romanii iubitori de fotbal care nu au acces la retelele UPC si RCS/RDS, vor cumpara antene de la DIGI TV, retea care detine in grila posturile GSP TV, iar microbisti vor plati sume importante pentru achizitionarea pachetului DIGI TV. Cum Dan Voiculescu este obligat prin contract sa achite anual Ligii 34 de milioane de euro, socoteala lui Felix the Rat a fost simpla: sa ia de la microbisti circa 30 de milioane de euro pe an si astfel sa plateasca 90% din drepturile de televizare.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici