Falsele călugăriţe tămăduitoare online dau ţepe prin mica publicitate

„Stimati credinciosi, măicuţa Elena venită cu leacuri de la Ierusalim vă rezolvă toate problemele”. Deasupra anunţului e o fotografie-profil, tip Secţia 11 Poliţie. Femeia, la vreo 30 de ani, e cam bruneţică şi poartă straie cernite, de călugăriţă ortodoxă. Ţine, însă, în mână o icoană catolică a Maicii Domnului! Acest anunţ a păcălit până acum zeci de oameni. Noua modă a „măicuţelor” abia venite de la Ierusalim, care zic că deschid Evanghelia taman la capitolul care te vindecă de alcoolism sau boli de piele, prinde tot mai mult la amărâţi. Doar că vremurile au schimbat obiceiul – maslul se face pe net, tămăduirea prin celular, iar plata se face prin metoda „pay online”. Mica publicitate – că e vorba de ziare sau de internet – duhneşte de feţele unor ţigănci pe post de măicuţe, care îşi vând serviciile. Mai toate oferă o combinaţie de vrăji şi har proaspăt achiziţionat de la Muntele Sfânt.

1 afișare
Imaginea articolului Falsele călugăriţe tămăduitoare online dau ţepe prin mica publicitate

Falsele călugăriţe tămăduitoare online dau ţepe prin mica publicitate

http://www.gandul.info/falsele-calugarite-tamaduitoare-online-dau-tepe-mica-publicitate.html?3927;834835

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici