Familia eroului de pe 7 aprilie: „Comuniştii trebuie să dispară!”

Părinţii lui Valeriu Boboc, tânărul ucis de „miliţia” lui Voronin, speră ca moartea fiului lor să însemne ceva pentru moldovenii care merg azi la vot. Regimul criminal al lui Vladimir Voronin dă azi marele test de supravieţuire.

4 afișări
Imaginea articolului Familia eroului de pe 7 aprilie: „Comuniştii trebuie să dispară!”

Familia eroului de pe 7 aprilie: „Comuniştii trebuie să dispară!”

Susţinuţi până acum de o maşinărie de propagandă bine pusă la punct - capabilă oricând să dea vina pe forţe obscure dinăuntrul şi din afara ţării pentru tot ce nu merge -, de mijloace de intimidare şi de pedepsire a celor care nu stau în rând, comuniştii de la Chişinău au băgat frica adânc în oameni.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici