Familiei Negoiţă îi pute legea

Matematica infracţională a fratelui deputatului PSD Robert Negoiţă şochează prin francheţea exprimării. Într-un interviu recent pe teme imobiliare, acesta afirmă că o lege care este încălcată de 7.000 de oameni nu este bună. Legea.

3 afișări
Imaginea articolului Familiei Negoiţă îi pute legea

Familiei Negoiţă îi pute legea

Probabil că zeci de mii de infractori, şuţi, manglitori, pedofili, criminali sunt de aceeaşi părere, că Legea nu e bună de nimic, tocmai de aceea trebuie încălcată. Contextul afirmaţiei fratelui de deputat este legat de recenta notificare a ANAF pe adresa lui Robert Negoiţă, pe care statul îl consideră evazionist deoarece a vândut 753 de apartamente noi pe persoană fizică fără să plătească vreun leu TVA, datoria către stat a deputatului PSD din tranzacţiile imobiliare din ultimii ani ridicându-se la 9,5 milioane de lei, la care se adaugă penalităţile şi majorările de întârziere.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici