Farmaciştii au găsit reţeta profitului: scumpirile

Medicamentele care pot fi cumpărate fără reţetă s-au scumpit cu până la 50% de la începutul anului, al căror preţ nu este reglementat, în principal din cauza devalorizării leului, potrivit preşedintelui Asociaţiei Distribuitorilor şi Importatorilor de Medicamente (ADIM), Robert Popescu.

4 afișări
Imaginea articolului Farmaciştii au găsit reţeta profitului: scumpirile

Farmaciştii au găsit reţeta profitului: scumpirile

Creşterea preţului la aceste medicamente, cunoscute şi sub denumirea de OTC-uri, este determinată în principal de faptul că şi farmaciştii şi distribuitorii vor să îşi păstreze profiturile, dând vina unii pe alţii, pe reglementările impuse de Ministerul Sănătăţii privind ajustarea preţurilor medicamentelor din import eliberate pe bază de prescripţie medicală şi pe devalorizarea leului.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici