Febra banilor ne arde la credite şi chirii

Creşterea ratelor la creditele în valută şi căderea leului care antrenează explozia chiriilor sunt doar câteva dintre efectele colaterale pe care criza din Statele Unite le-ar putea produce în România, spun specialiştii în domeniu.

1 afișare
Imaginea articolului Febra banilor ne arde la credite şi chirii

Febra banilor ne arde la credite şi chirii

Europa şi America sunt răvăşite de taifunul financiar. Statele din UE au ales să naţionalizeze unele bănci pentru a face faţă impactului crizei de peste Ocean.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici