Felie penală pentru opoziţie

Comisia juridică a Senatului precizează în raportul "Electrica Muntenia Sud" vizându-l pe Codruţ Şereş că cercetarea penală trebuie extinsă "la toate persoanele a căror implicare sau legătură rezultă din interceptările analizate".

1 afișare
Imaginea articolului Felie penală pentru opoziţie

Felie penală pentru opoziţie

În cazul Paul Păcuraru Raportul Comisiei juridice din Senat menţionează faptul că, din analiza conţinutului probatoriului înaintat de DNA, şi anume înregistrarea unor convorbiri telefonice, rezultă că există o flagrantă contradicţie între acestea şi afirmaţiile din adresa de înaintare a dosarului la Senat.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici