Felix: "Am turnat ca sa castig si eu o paine"

Stenogramele audierii liderului conservator Dan Voiculescu la Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii au iesit la iveala din dosarul public aflat la Tribunalul Bucuresti, instanta care trebuie sa hotarasca daca Voiculescu a facut politie politica prin colaborarea sa cu Securitatea.

8 afișări
Imaginea articolului Felix: "Am turnat ca sa castig si eu o paine"

Felix: "Am turnat ca sa castig si eu o paine"

Dialogul cu membrii CNSAS, din vara lui 2006, cand acestia i-au dat, in baza vechii legi de functionare, verdict de politie politica, arata un politician aflat mereu in defensiva, care stie sa se eschiveze smechereste de la orice fel de raspunsuri directe. "Lucrand in comertul exterior, eram obligat sa-mi castig si eu o paine cand ma intrebau de un cetatean strain sa spun ce stiu despre el. Dar nici pe acela nu il turnam in sensul de a-i face vreun rau. Despre romani nu am vorbit in viata mea. Nu era preocuparea mea.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici