Femeile din viata sa

Este cunoscut printre cei mai rivniti burlaci din România. Majoritatea domnisoarelor, celebre sau mai putin celebre, se dau in vint dupa el. Este vorba de nimeni altul decit Alexandru Erbasu. Fiul regretatului Mihai Erbasu are la activ numeroase aventuri, iar vedetele i-au facut deseori curte sau au cedat farmecului sau irezistibil. In momentul de fata, Erbasu s-a apucat de scris si vrea sa publice o carte in care sa vorbeasca despre femeile si aventurile din viata sa.

1 afișare
Nu stim daca are veleitati literare, dar e cert ca daca zvonurile sint reale si scrie o asemenea carte, e clar ca aceasta va avea mare succes si se va vinde intr-un tiraj record. In aceasta noua aparitie editoriala e clar ca vor aparea unele nume vehiculate in presa, dar si altele despre care nu stie nimeni. Sigur, o parte din femeile din viata amorezului se vor speria de intentia acestuia de a le divulga identitatea. De-a lungul timpului, s-a vorbit despre soliste din show-biz, dar si manechine care au cazut rapuse de sageata lui Cupidon pentru Alex. Printre iubitele cunoscute ale barbatului fatal le amintim pe Delia, care a fost o perioada destul de lunga cu acesta. S-a vehiculat ca ar fi avut o relatie cu Maria Marinescu, care era des vazuta in apartamentul Don Juanului, iar dragostea lor a fost una plina de nabadai, iar partidele lor de amor faceau deliciul unora si altora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici