Fetiţa Andreei Marin poartă hăinuţe din magazinul lui Esca

Inscripţii care de care mai haioase stau la loc de cinste pe burtica bebeluşilor celebri. Gândite şi create de Andreea Esca, hăinuţele cu mesaje pentru părinţi au ajuns în garderoba copiilor cu părinti celebri: fetiţa Andreei Marin, urmaşul Romaniţei Iovan şi băieţelul Adrianei Bahmuţeanu. Vedeta Pro TV Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram au făcut furori cu o linie vestimentară inedită, comercializată în magazinul cu articole pentru bebeluşi pe care cei doi îl deţin.

1 afișare
Imaginea articolului Fetiţa Andreei Marin poartă hăinuţe din magazinul lui Esca

Fetiţa Andreei Marin poartă hăinuţe din magazinul lui Esca

Costă aproximativ 20 de lei, sunt din bumbac şi au inscripţionate sloganuri haioase, care îi fac pe bebeluşi şi mai adorabili decât sunt. „Vreau la Hollywood”, „Imi place roz”, „Tata e cel mai puternic”, „Mâine spun mama”, „50% dorm, 50% mănânc”, „Vreau un mobil"” sunt doar câteva dintre mesajele pe care copiii vedetelor autohtone le afişează cu mândrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici