Fidel Castro, primul lider comunist care isi da demisia

"Nu va spun adio. Doresc sa lupt ca un soldat al ideilor. Voi continua sa scriu sub titlul `Reflectiile tovarasului Fidel`. Aceasta va fi o arma dintr-un arsenal pe care va trebui sa contam.

1 afișare
Imaginea articolului Fidel Castro, primul lider comunist care isi da demisia

Fidel Castro, primul lider comunist care isi da demisia

"Nu voi aspira si nici nu voi accepta - repet - nu voi aspira si nici nu voi accepta sarcina de Presedinte al Consiliului de Stat si de Comandant sef", scrie liderul cubanez, in scrisoarea sa de adio. Mesajul este semnat olograf si datat 18 februarie, la ora 17.30 (marti, 00.30, ora României).

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici