Fiii primarului erau cămătarii traficanţilor de ţigări

Şeful Poliţiei din Deta a recunoscut pentru „Adevărul“ că vărsarea de sânge a avut loc pentru o datorie financiară. Beizadelele edilului din Deta îi împrumutaseră 5.000 de euro lui Alexandru Şerban pentru achiziţia de ţigări, dar acesta a fost prins de poliţişti.

5 afișări
Imaginea articolului Fiii primarului erau cămătarii traficanţilor de ţigări

Fiii primarului erau cămătarii traficanţilor de ţigări

Scandalul din oraşul timişean Deta, unde o singură familie controla existenţa localnicilor, iar cine nu plătea taxe de protecţie ajungea rănit, capătă noi dimensiuni. Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române s-a autosesizat în acest caz, iar întreaga poliţie din judeţul Timiş este anchetată. Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman (32 de ani), era ieri căutat în toată ţara şi era dat în consemn la frontieră.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici