Filaj la Boc: Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

Pentru prima oară-n istoria recentă, Guvernul a înfiinţat, în interiorul Pa­latului Victoria, un minister pentru o singură persoană. Fiindcă Elenei Udrea i se părea că n-are unde să vegete­ze intelectual şi să-şi cazeze grupurile de interese, iar lui Traian Băsescu îi era tea­mă să-l lase nesupravegheat pe Emil Boc, două etaje ale Guvernului au fost evacuate, în ultima zi a anului trecut, pe baza unui bileţel.

6 afișări
Imaginea articolului Filaj la Boc: Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

Filaj la Boc: Căţărarea şi descălecarea Elenei Udrea

Cea care-l acuza la televizor, în gura mare, pe fostul premier liberal de corespondenţa pe bileţele cu preşedinte­le în funcţie a ajuns, tot prin intermediul unui bileţel, scris de noul premier de­mo­crat-liberal, stă­până peste ceva mai puţin de jumătate din clădirea Executivului. Ca să nu se sim­tă cumva singură în imensitatea cu­loa­re­lor şi să n-o sperie ecoul, men­­torul său po­litic i-a trimis-o, la aco­pe­rirea pe schimburi a filajului lui Emil Boc, pe post de se­cretar general al Guvernului, pe Da­ni­ela Andreescu.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici