Finanţele se împrumută aproape de dobânda BNR

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a vândut ieri, la ultima licitaţie din februarie, certificate de trezorerie la un an în valoare de 500 mil. lei, cu un randament mediu în scădere la 7,15% pe an, potrivit datelor băncii centrale.

4 afișări
Imaginea articolului Finanţele se împrumută aproape de dobânda BNR

Finanţele se împrumută aproape de dobânda BNR

Randamente atât de mici nu au mai fost plătite de MFP din toamna lui 2007. Valoarea anunţată iniţial a licitaţiei era chiar de 500 milioane lei, iar randamentul maxim acceptat a fost de 7,18% pe an.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici