Fink, despre averea lui Drăgan: „Mă lupt până la sfârşit“

Copilul „din flori“ al miliardarului decedat săptămâna trecută a făcut primii paşi în lupta pentru adjudecarea unei părţi din imperiul financiar de peste 1,5 miliarde de dolari. Mike Fink (37 de ani), fructul unei iubiri extraconjugale a miliardarului decedat săptămâna trecută, a sosit în România la funeraliile tatălui său şi, deşi stabilit în Franţa, intenţionează să atace „prin orice mijloace“ testamentul celui care a fost ani la rând cel mai bogat român.

1 afișare
Imaginea articolului Fink, despre averea lui Drăgan: „Mă lupt până la sfârşit“

Fink, despre averea lui Drăgan: „Mă lupt până la sfârşit“

Băiatul cel mare al lui Iosif Constantin Drăgan declară război familiei răposatului miliardar pentru adjudecarea unei părţi din moştenire. „Sunt mai mulţi moştenitori şi vreau să rezolvăm situaţia prin dialog. Dacă nu va fi cu putinţă, sunt foarte determinat să mă lupt ca drepturile mele să fie recunoscute. Mă lupt până la sfârşit“, avertizează Mike Fink. Acesta recunoaşte însă că nu are detalii financiare referitoare la ce a rămas în urma tatălui său, dar că va face tot ce e legal pentru a afla.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici