Firma de casa de la „Cimitire” a mai primit 200.000 de euro

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU) din Bucuresti a alimentat in ultimii ani conturile unei firme de casa cu cateva milioane de euro. Banii au fost dati fara a avea loc vreo licitatie, in schimbul unor servicii de intretinere a cimitirelor din Bucuresti. Fericitul beneficiar al acestor sume este societatea Hyper B&F, care, de curand, a pus mana pe un nou contract de la Administratia Cimitirelor.

14 afișări
Imaginea articolului Firma de casa de la „Cimitire” a mai primit 200.000 de euro

Firma de casa de la „Cimitire” a mai primit 200.000 de euro

Hyper B&F a primit in ultimii 3 ani, din partea ACCU, toate contractele privind serviciile de „refacere si igienizare a solului, intretinere si refacere a vegetatiei" din cimitire, ajungand sa incaseze cateva milioane de euro.

Primul contract dintre Administratie si Hyper a fost incheiat in 2006 si a fost valabil doar cateva luni.

De atunci, intelegerea cu societatea care are sediul intr-un apartament de bloc a fost prelungita periodic astfel ca Hyper B&F a ajuns sa incaseze in ultimii trei ani peste 3 milioane de euro.

Ultimul contract dintre Administratia Cimitirelor si aceasta firma a fost incheiat la data de 30 martie, iar valoarea sa este de 850.000 de lei. Ceea ce inseamna 8,5 miliarde de lei vechi, adica peste 200.000 de euro. Si de aceasta data, la fel ca si in cazul celorlalte contracte, nu a existat nici o licitatie, fiind aleasa modalitatea negocierii fara anunt de participare.

De asemenea, si de aceasta data Hyper B&F nu a avut nicio problema in a pune mana pe contractul de 850.000 de lei, fiind singura societate care a depus o oferta.

Citeste toata stirea pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici