Firmele încep să renunţe la banii europeni

Deşi absorbţia fondurilor europene apare ca o prioritate pe agenda guvernanţilor, întreprinzătorii invocă de cele mai multe ori o serie de probleme care fac din accesarea banilor europeni un proces greoi, marcat de o birocraţie excesivă, de dificultăţi majore în obţinerea finanţării şi de o reconsiderare, în contextul crizei, a viabilităţii afacerii demarate.

3 afișări
Imaginea articolului Firmele încep să renunţe la banii europeni

Firmele încep să renunţe la banii europeni

Mai mult decât atât, contextul actual face ca multe firme să fie din ce în ce mai reticente în a demara astfel de demersuri.
Potrivit directorului AMPOS-CCE din cadrul Ministerului Economiei procentul beneficiarilor care renunţă la semnarea contractelor pentru proiecte de competitivitate economică finanţate din fonduri structurale a început să crească, din cauza crizei, ceea ce ar putea afecta nivelul absorbţiei.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici