Fisa de temnita a lui Coposu

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania (IICCR) a publicat pe pagina sa de Internet (www.crimelecomunismului.ro) fisele matricole penale.

12 afișări
Imaginea articolului Fisa de temnita a lui Coposu

Fisa de temnita a lui Coposu

Acestea sunt structurate pe patru sectiuni: detinuti politici, detinuti politici executati, detinuti de drept comun executati si perso­nalitati. Pe langa fisele lui Corneliu Coposu sau Cons­tantin Argetoianu, pot fi con­sultate si fisele unor cri­minali celebri precum Ion Ra­maru. Fisele de peniten­ciar/fisele matricole penale cu mentiuni specifice au fost pastrate in arhiva Directiei Generale a Penitenciarelor (astazi Administratia Nationala a Penitenciarelor) si centralizate la peniten­ciarul Jilava.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici