Fiţă de parlamentar pe timp de criză: iPad

Parlamentarii români şi-au găsit o nouă jucărie pe care pot să o fo­lo­seas­că intens în şedinţele de plen prea plic­tisitoare: iPad-ul, tăbliţa electro­nică pe care pot naviga pe internet, îşi pot citi mailurile sau cu care pur şi sim­plu se pot da interesanţi plim­bân­du-şi degetele pe display.

6 afișări
Imaginea articolului Fiţă de parlamentar pe timp de criză: iPad

Fiţă de parlamentar pe timp de criză: iPad

Bătrânele laptop-uri sunt deja prea uzate pentru aleşi, aşa că sala de plen a Camerei De­putaţilor s-a umplut de tăbliţe stră­lu­citoare. Cele mai multe au apărut pe băncile parlamentarilor PDL, dar nici aleşii Opoziţiei nu s-au lăsat mai prejos, începând cu liderii PSD Victor Pon­ta şi Mircea Geoană, ambii de­ţi­nă­tori ai unor astfel de jucării electro­nice. La PDL este însă o ve­selie gene­ra­lă printre parlamentari, la fiecare şe­dinţă de plen, în a-şi pre­­zenta iPad-uri­le, a le scoate pe pu­­pitru şi a le da colegilor să le pipăie şi să le analizeze.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici