FMI isi da acordul in mai, banii ar putea veni la sfarsitul verii

Guvernul Romaniei ar urma sa trimita, in aproximativ doua zile, scrisoarea de intentie catre FMI, document pe baza caruia spera sa obtina un pachet financiar in valoare de 20 miliarde euro, scrisoarea urmand sa fie discutata in boardul FMI la inceputul lunii mai, iar prima transa de bani ar putea veni catre sfarsitul verii.

1 afișare
Imaginea articolului FMI isi da acordul in mai, banii ar putea veni la sfarsitul verii

FMI isi da acordul in mai, banii ar putea veni la sfarsitul verii

“Suma totala va fi de 20 mld. euro, care va putea fi trasa pe o perioada de doi ani”, a declarat pentru Business Standard Theodor Stolojan, prim-vicepresedinte PD-L.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici