Fondurile au plecat la vanatoare in businessul medical. Achizitie GED de 15 mil. Euro

GED Capital, unul dintre cei mai activi administratori de fonduri de private equity de pe piata, cumpara firma de distributie de aparatura de laborator Diamedix, in cadrul unei tranzactii a carei valoare totala se situeaza in jurul a 15 mil. euro, au declarat pentru Business Standard surse apropiate afacerii.

1 afișare
Imaginea articolului Fondurile au plecat la vanatoare in businessul medical. Achizitie GED de 15 mil. Euro

Fondurile au plecat la vanatoare in businessul medical. Achizitie GED de 15 mil. Euro

 

Dosarul tranzactiei, al carei mecanism presupune, conform surselor citate, preluarea pachetului majoritar dupa plata a circa 8-9 mil. euro, combinata cu un aport de capital de aproximativ 5 mil. euro, este acum pe masa Consiliului Concurentei, pentru aprobare. In afara GED Capital, si alte fonduri de investitii de pe piata, precum Advent, au fost implicate, in ultima vreme, in discutii in acest sector pentru o eventuala achizitie a companiei de sales&marketing Ozone, conform altor surse de pe piata de M&A.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici